Tf. Verksamhetschef Tveta hälsocentral

Stockholms län

Vi erbjuder dig

Tveta Hälsocentral är en fantastiskt fin vårdcentral belägen i Södertälje, med en personalgrupp som karaktäriseras av team- och familjekänsla. Vi söker just nu en tillförordnad verksamhetschef p.g.a. föräldraledighet. Vårdcentralen har strax under 6 000 listade patienter samt ca 25 medarbetare. Vi bedriver ordinarie husläkarverksamhet med basal hemsjukvård. Vidare är Tveta Hälsocentral en del av Meliva, en växande vårdgrupp med många fler verksamheter i Stockholm. Därför har du som tillförordnad verksamhetschef direkt möjlighet att avancera efter uppdraget slut.

Kvalifikationer/Arbetslivserfarenhet

 • Min. grundutbildad sjuksköterska.
 • Vi ser gärna att du har tidigare haft ledarskapsroller
 • Relevant erfarenhet inom primärvård
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.
 • Meriterande med tidigare budgetansvar

Din roll

Som verksamhetschef har du hela ledningsansvaret för verksamheten, och ansvarar ytterst för att den bedrivs utifrån vårt uppdrag av Region Stockholm. Du värnar om bolagets intresse och medarbetarnas välmående. Du samarbetar med medicinsk ledningsansvarig läkare och arbetar för att verksamheten ska utvecklas.

Personal Du kommer att ha personalansvar och hantera löner, medarbetarsamtal och kompetensutveckling.

Verksamhets- och bemanningsplanering Du kommer att ha fullt driftansvar kring personal, du leder och fördelar arbetet på enheterna i den dagliga driften och ser över allmänn schemaläggning samt gällande sjukdom, semester och övriga ledigheter. Vidare ansvarar du över att ta emot ledighetsansökningar, lägga en grundplanering tillsammans med övriga kollegor på enheten. I din roll innebär det även att du leder och bidrar till aktiviteter som ökar listningen.

Ekonomi Fullt budgetansvar på befintliga och uppstartande enheter och rapporterar till regionchef i Stockholm.

Regionansvar Du håller dig uppdaterad med eventuella avtalsförändringar som berör region Stockholm. Vidare kommer du att delta på möten som är kopplade till region Stockholm, bland annat olika typer av samverkansgrupper eller andra nätverk som gynnar en god tillväxt i samarbete med andar aktörer och professioner. 

Arbetsmiljö Bidra i det gemensamma arbetet och ansvara för att en sund och hållbar arbetsmiljö.


Din profil:

Vi söker dig som är

 • Trygg med att ta ansvar och är självgående
 • En person som ser styrkor i andra och hjälper andra att växa i sin roll
 • Trygg i att ha ett helhetsgrepp och många bollar i luften samtidigt
 • Vill arbeta med positiv förändring och utveckling
 • Har en god kommunikationsförmåga

Om Meliva

Tveta Hälsocentral tillhör sedan 2021 Meliva. Meliva är en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med primärvård, BVC och företagshälsa i fokus. Med innovativa vårdlösningar och en stark närvaro både fysiskt och digitalt, har vi ambitionen och kunskapen att bidra till utvecklingen av ett hållbart svenskt vårdsystem med patienten, kunden och vårdpersonalen i centrum.

Melivas resa i Sverige började under 2020 i samgåendet med ett flertal erfarna vårdgivare, och är redan en av landets allra största aktörer inom primärvård med omkring 90 000 listade patienter. Vi har en gedigen erfarenhet bakom oss med rötter från den finska vårdgivaren Mehiläinen, som sedan 1909 varit ledande inom sjuk- och hälsovården i vårt nordiska grannland. Mehiläinen var också tidigt drivande i digitaliseringen av vård i mobilen och datorn, en utveckling Meliva fortsätter att driva i Sverige.

Precis som Mehiläinen tar Meliva stolt arbetet vidare med livet som uppdrag. Oavsett var du möter oss har vi alltid den mänskliga omtanken i främsta rummet. Välkommen att följa med på resan

Om anställningen

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Arbetsgivare: Meliva

Kontakt: Regionchef Hussein Al-Saad

Mail: hussein.al-saad@meliva.se

Kontaktperson

Hussein Al-Saad

hussein.al-saad@meliva.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %