Legitimerad Läkare/ST, till Qualicare Vårberg

Stockholms län
Ansök senast: 2023-10-31

Vi erbjuder dig

På Vårbergs vårdcentral vill vi erbjuda bästa möjliga primärvård samt ett omväxlande arbete där du möter patienter i alla åldrar och från olika kulturer. Som Legitimerad läkare arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter inom primärvården på mottagning med akuta och planerade besök där även hembesök förekommer. Utifrån intresse finns också möjlighet att arbeta med eget specialområde. Vi har Astma/KOL-, Diabetes- och Äldre mottagning och planerar uppstart inom kort för Blodtrycksmottagning. Vi erbjuder en tjänst med möjlighet till ST-block inom allmänmedicin. 

QualiCare är en vårdcentral med helhetsperspektiv som sätter kvalitet och patientsäkerhet i fokus. Hos oss får du engagerade kollegor och möjlighet till utveckling. Vi söker nu en ny kollega till oss, vi söker dig som är Legitimerad Läkare. Som Legitimerad Läkare inom Meliva gruppen blir du även en del av ett större nätverk av kollegor som tillsammans är med och utvecklar svensk primärvård.

Kvalifikationer/Arbetslivserfarenhet

 • Legitimerad Läkare 

Om jobbet

QualiCare är en vårdcentral med helhetsperspektiv, vi finns i Vårberg centrum i en fräsch och trevlig lokal. Här möts du av ett glatt gäng på 25 medarbetare med olika kompetenser, som kan erbjuda dig en bredd av erfarenheter, kunskap, engagemang och arbetsglädje. Med fokus på god patientrelation, kontinuitet och tillgänglighet tillgodoser vi behovet hos våra 6400 listade från livets början till livets slut.

QualiCare är sedan en tid tillbaka en del av Meliva, en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med ambitionen och kunskapen att bidra till utvecklingen av ett hållbart svenskt vårdsystem med patienten, kunden och vårdpersonalen i centrum.


Vi söker dig som är: 

 • Vi söker dig som är Legitimerad Läkare  som tillgång för vårt mottagning
 • Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation och erfarenhet av primärvård..
 • En person som önskar ta hand om patienter i alla åldrar med ett brett spektrum av sökorsaker
 • Du har mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift, men även i engelska.
 • Ger ett gott bemötande, är prestigelös och har god samarbetsförmåga.
 • Känner vilja och engagemang att bidra till kvalitets och förbättringsåtgärder för både patient och verksamhet.
 • Tar ansvar och kan prioritera.
 • Ansvarstagande, flexibel och arbetar bra självständigt samt i team


Meriterande

 • Kunskap i TakeCare

Om oss

Meliva är en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med primärvård, BVC och företagshälsa i fokus. Med innovativa vårdlösningar och en stark närvaro både fysiskt och digitalt, har vi ambitionen och kunskapen att bidra till utvecklingen av ett hållbart svenskt vårdsystem med patienten, kunden och vårdpersonalen i centrum.

Melivas resa i Sverige började under 2020 i samgåendet med ett flertal erfarna vårdgivare, och är redan en av landets allra största aktörer inom primärvård med omkring 90 000 listade patienter. Vi har en gedigen erfarenhet bakom oss med rötter från den finska vårdgivaren Mehiläinen, som sedan 1909 varit ledande inom sjuk- och hälsovården i vårt nordiska grannland. Mehiläinen var också tidigt drivande i digitaliseringen av vård i mobilen och datorn, en utveckling Meliva fortsätter att driva i Sverige.

Precis som Mehiläinen tar Meliva stolt arbetet vidare med livet som uppdrag. Oavsett var du möter oss har vi alltid den mänskliga omtanken i främsta rummet. Välkommen att följa med på resan.

Om anställningen

Omfattning: Heltid / Deltid

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsgivare: Meliva

Vårbergs Vårdcentral & Läkarhus

Vårbergsplan 31, 1tr 127 43 Skärholmen 

Kontakt: Jihan Hosaini

Mail: jihan.hosaini@qualicare.se 

Kontaktperson

Jihan Hosaini

jihan.hosaini@qualicare.se

0709425596

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %