Allmänspecialist till Vårdcentralen Solnas Hjärta

Stockholms län

Vi erbjuder dig


Vårdcentralen Solnas Hjärta söker nu en driven, ambitiös och social allmänspecialist. Är du den vi söker? Hos oss får du engagerade kollegor, möjlighet att jobba mitt i Solnas hjärta med närhet till kollektivtrafik, grönområden och Stockholm city. Som allmänspecialist inom Melivagruppen blir du även en del av ett större nätverk av kollegor som tillsammans är med och utvecklar svensk primärvård


Kvalifikationer/Arbetslivserfarenhet


 • Specialist i allmänmedicin

 

Om jobbet


Vårdcentralen Solnas Hjärta är belägen mitt i Solna Centrum i trivsamma lokaler på plan 8 med utsikt över Solna. Hos oss arbetar ambitiösa och drivna läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och psykologer. Utmärkande för oss är vår höga servicenivå, höga tillgänglighet och familjära atmosfär. Vi har för nionde året i rad fått ett av de högsta betygen i patientnöjdhet bland vårdcentralerna i Solna-Sundbyberg.

Vårdcentralen Solnas Hjärta är sedan en tid tillbaka en del av Meliva, en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden. Meliva har ambitionen och kunskapen att bidra till utvecklingen av ett hållbart svenskt vårdsystem med patienten, kunden och vårdpersonalen i centrum.


Din roll


Vi söker dig som är utbildad specialist i allmänmedicin och som har erfarenhet inom primärvården. Som person behöver du vara flexibel, strukturerad, jordnära och du behöver kunna sätta patientens behov i centrum. Vi vill att du är kunnig, social, trevlig och ansvarstagande. Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av mottagningsarbete med en variation av patienter inom alla ålderskategorier och sjukdomstillstånd. Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med samtliga professioner på mottagningen vilket ställer krav på god samarbetsförmåga och lyhördhet. Vidare kommer du att vara en viktig del i att utveckla och förbättra verksamheten.

Din profil

Vi söker dig som: 

 • Är specialist i allmänmedicin med en förmåga att se till både verksamheten och patienten från ett helhetsperspektiv. 
 • Har en god kommunikationsförmåga och fallenhet för att skapa goda relationer med både patienter och kollegor. 
 • Är lyhörd för våra patienters totala behov och du bemöter alla med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt. 
 • Är stabil, har lätt att anpassa dig till olika situationer och arbetar bra i team så väl som självständigt. 
 • Trivs med att ta det ansvar och visa det engagemang som krävs på en liten enhet. 
 • Vill utveckla vårt digitala erbjudande där vi hjälper våra patienter enligt devisen ”digitalt när det går, fysiskt när det behövs". 

 

Om oss


Meliva är en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med primärvård, BVC och företagshälsa i fokus. Med innovativa vårdlösningar och en stark närvaro både fysiskt och digitalt, har vi ambitionen och kunskapen att bidra till utvecklingen av ett hållbart svenskt vårdsystem med patienten, kunden och vårdpersonalen i centrum.

Melivas resa i Sverige började under 2020 i samgåendet med ett flertal erfarna vårdgivare, och är redan en av landets allra största aktörer inom primärvård med omkring 90 000 listade patienter. Vi har en gedigen erfarenhet bakom oss med rötter från den finska vårdgivaren Mehiläinen, som sedan 1909 varit ledande inom sjuk- och hälsovården i vårt nordiska grannland. Mehiläinen var också tidigt drivande i digitaliseringen av vård i mobilen och datorn, en utveckling Meliva fortsätter att driva i Sverige.

Precis som Mehiläinen tar Meliva stolt arbetet vidare med livet som uppdrag. Oavsett var du möter oss har vi alltid den mänskliga omtanken i främsta rummet. Välkommen att följa med på resan!


Om anställningen


Omfattning: Heltid/Deltid

Anställningsform: Tillsvidare

Lön: Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsgivare: Vårdcentralen Solnas Hjärta

Kontakt: MAL Ingela Granberg

Mail: Ingela@solnashjarta.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %