Distriktssköterska/Sjuksköterska till hemsjukvården Meliva vårdcentral Söderdoktorn

Stockholms län
Ansök senast: 2023-09-30

Vi erbjuder dig

Vi är en vårdcentral med 12400 listade och ligger nära vackra Mariatorget. Vårt upptagningsområde är Mariaberget, Mariatorget och Gamla stan. Vi månar om våra patienter med fint bemötande och erbjuda vård av hög kvalitet. På Söderdoktorn arbetar vi för en bra arbetsmiljö. Vårdcentralen ligger nära tunnelbana och pendeltåg


Kvalifikationer/Arbetslivserfarenhet

 • Distriktssköterska eller sjuksköterska
 • Meriterande om du tidigare arbetat i TakeCare

Om jobbet

Söderdoktorn är sedan en tid tillbaka en del av Meliva, en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med ambitionen och kunskapen att bidra till utvecklingen av ett hållbart svenskt vårdsystem med patienten, kunden och vårdpersonalen i centrum.

Som sjuksköterska inom Melivagruppen blir du även en del av ett större nätverk av kollegor som tillsammans är med och utvecklar vården. 

Din roll

Sedvanliga arbetsuppgifter så som provtagning, såromläggning, suturtagning, injektioner, läkemedelshantering, delegering, katetervård, medicinska bedömningar. Socialplanering, nära samarbete med andra vårdaktörer, hemtjänst, biståndshandläggare, paramedicinare, dietist samt anhöriga. Du arbetar fritt under ansvar. Vi går, cyklar eller nyttjar kollektivtrafiken.

Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med samtliga professioner och du kommer att vara en viktig del i att utveckla och förbättra verksamheten.

Din profil

Vi söker dig som är: 

 • Distriktssköterska eller sjuksköterska.
 • Har en god kommunikationsförmåga och fallenhet för att skapa goda relationer med både patienter och kollegor. 
 • Är lyhörd för våra patienters totala behov och du bemöter alla med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt.
 • Du är stabil, har lätt att anpassa dig till olika situationer och arbetar bra i team så väl som självständigt. 

Om oss

Meliva är en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med primärvård, BVC och företagshälsa i fokus. Med innovativa vårdlösningar och en stark närvaro både fysiskt och digitalt, har vi ambitionen och kunskapen att bidra till utvecklingen av ett hållbart svenskt vårdsystem med patienten, kunden och vårdpersonalen i centrum.

Melivas resa i Sverige började under 2020 i samgåendet med ett flertal erfarna vårdgivare, och är redan en av landets allra största aktörer inom primärvård med omkring 90 000 listade patienter. Vi har en gedigen erfarenhet bakom oss med rötter från den finska vårdgivaren Mehiläinen, som sedan 1909 varit ledande inom sjuk- och hälsovården i vårt nordiska grannland. Mehiläinen var också tidigt drivande i digitaliseringen av vård i mobilen och datorn, en utveckling Meliva fortsätter att driva i Sverige.

Precis som Mehiläinen tar Meliva stolt arbetet vidare med livet som uppdrag. Oavsett var du möter oss har vi alltid den mänskliga omtanken i främsta rummet. Välkommen att följa med på resan

Om anställningen

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare

Lön: Enligt överenskommelse

Arbetsgivare: Meliva

Kontakt: Verksamhetschef Carina Widlund

Mail: carina.widlund@soderdoktorn.se

Kontaktperson

Carina Widlund

carina.widlund@soderdoktorn.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %