Läkare till Meliva Vårdcentral Lindbacken

Uppsala län
Ansök senast: 2023-04-30

Vi erbjuder dig


Meliva arbetar just nu för att öppna en ny vårdcentral med barnmorskemottagning samt BVC i Lindbacken. Vill du vara med och bygga upp vår fina mottagning redan från start? Detta är en unik chans att få vara med och utforma verksamheten på bästa sätt redan från början.

Meliva har en tydlig målsättning att vara den mest omtyckta arbetsgivaren inom hälso- och sjukvården. Detta kommer att vara en viktig del i verksamhetens utformning och stort fokus kommer att ligga på att skapa en bra arbetsmiljö för alla. Möjlighet finns att anpassa tjänsten efter dina och verksamhetens önskemål och förutsättningar.

Brinner du för något särskilt område vill vi självklart ge dig möjlighet att arbeta mer med det. Meliva har flera vårdcentraler i Uppsala; Ekeby Hälsocenter, Aros Hälsocenter och Uppsala Hälsocenter. Möjlighet finns till samarbeten mellan mottagningarna.

Ett annat viktigt mål för Meliva är att ge patienter en säker vård med högsta möjliga kvalitet. Detta kommer att vara en tydlig strävan för verksamheten.

Som legitimerad läkare hos oss får du varje vecka avsatt tid för handledning av en allmänspecialist. Du dessutom kommer alltid ha erfarna kollegor att rådfråga vid behov.

Intervjuer sker fortlöpande så sök redan idag om denna tjänst låter intressant för dig.


Kvalifikationer/Arbetslivserfarenhet

 • Legitimerad läkare

Din roll


I rollen som läkare hos oss består dina arbetsuppgifter huvudsakligen av mottagningsarbete med en variation av patienter inom alla ålderskategorier och sjukdomstillstånd. Vi arbetar med såväl planerade som akuta besök, barnmorskemottagning och BVC. Möjlighet finns till arbete med digital mottagning. Utifrån dina och verksamhetens behov och önskemål kan vi påverka tjänstens utformning.

Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med samtliga professioner på mottagningen och du kommer att vara en viktig del i att utveckla och förbättra verksamheten.

Din profil

Vi söker dig som är: 

 • Är legitimerad läkare med en förmåga att se till både verksamheten och patienten från ett helhetsperspektiv. 
 • Vill vara med och bygga upp vår fina mottagning från grunden.
 • Prioriterar en god arbetsmiljö och alltid strävar efter att ge den bästa möjliga vård till våra patienter
 • Har en god kommunikationsförmåga och fallenhet för att skapa goda relationer med både patienter och kollegor. 
 • Uppskattar utvecklingsarbete och möjlighet att påverka verksamhetens utformning.
 • Du trivs med att ta det ansvar och visa det engagemang som behövs för att vår verksamhet ska hålla hög kvalitet.

Om oss

Meliva är en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med primärvård, BVC och företagshälsa i fokus. Med innovativa vårdlösningar och en stark närvaro både fysiskt och digitalt, har vi ambitionen och kunskapen att bidra till utvecklingen av ett hållbart svenskt vårdsystem med patienten, kunden och vårdpersonalen i centrum.

Melivas resa i Sverige började under 2020 i samgåendet med ett flertal erfarna vårdgivare, och är redan en av landets allra största aktörer inom primärvård med omkring 90 000 listade patienter. Vi har en gedigen erfarenhet bakom oss med rötter från den finska vårdgivaren Mehiläinen, som sedan 1909 varit ledande inom sjuk- och hälsovården i vårt nordiska grannland. Mehiläinen var också tidigt drivande i digitaliseringen av vård i mobilen och datorn, en utveckling Meliva fortsätter att driva i Sverige.

Precis som Mehiläinen tar Meliva stolt arbetet vidare med livet som uppdrag. Oavsett var du möter oss har vi alltid den mänskliga omtanken i främsta rummet. Välkommen att följa med på resan

Om anställningen

Omfattning:

Anställningsform:

Lön:

Arbetsgivare: Meliva

Kontakt:

Mail:

Kontaktperson

malin zamac

malin.zamac@aroshalsocenter.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %