Psykolog till Meliva Vårdcentral Lindbacken

Uppsala län
Ansök senast: 2023-04-30

Vi erbjuder dig

Meliva arbetar just nu för att öppna en ny vårdcentral med barnmorskemottagning samt BVC i Lindbacken. Vill du vara med och bygga upp vår fina mottagning redan från start? Detta är en unik chans att få vara med och utforma verksamheten på bästa sätt redan från början.

Meliva har en tydlig målsättning att vara den mest omtyckta arbetsgivaren inom hälso- och sjukvården. Detta kommer att vara en viktig del i verksamhetens utformning och stort fokus kommer att ligga på att skapa en bra arbetsmiljö för alla. Möjlighet finns att anpassa tjänsten efter dina och verksamhetens önskemål och förutsättningar.

Vi erbjuder även goda möjligheter för utveckling och karriär. Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med samtliga professioner på mottagningen och du kommer att vara en viktig del i att utveckla och förbättra verksamheten.

Ett annat viktigt mål för Meliva är att ge patienter en säker vård med högsta möjliga kvalitet. Detta kommer att vara en tydlig strävan för verksamheten.

Intervjuer sker fortlöpande så sök redan idag om denna tjänst låter intressant för dig.

Kvalifikationer/Arbetslivserfarenhet


 • Legitimerad psykolog
 • KBT-utbildning
 • Meriterande är vana av att bedöma och behandla barn och ungdomar

Din roll

Som psykolog hos oss finns goda möjligheter att vara med och påverka verksamhetens utformning. Vi bygger nu tillsammans mottagningen från grunden.

Vårt team för psykisk hälsa kommer att bestå av psykologer samt kuratorer. Teamet kommer att arbeta med fokuserade samtal på 30 minuters. Utifrån behov som framkommer vid bedömningen kan konsultativa och behandlande insatser ges. Vi kommer att arbetar utifrån KBT och ACT-metodik.

Ditt jobb kommer att bli varierat. Det kommer att innehålla psykologiska bedömningar, stödsamtal och behandlingar. Vi kommer arbeta både med planerad och akut mottagningsarbete.

Vi söker dig som har erfarenhet av psykologiskt arbete med KBT-inriktning, gärna inom primärvården. Vi ser gärna att du har erfarenhet av bedömningar av båda äldre och yngre patienter.

Din profil

Vi söker dig som är: 

 • Är legitimerad psykolog med KBT-inriktning
 • Har en förmåga att se till både verksamheten och patienten från ett helhetsperspektiv. 
 • Har en god kommunikationsförmåga och fallenhet för att skapa goda relationer med både patienter och kollegor. 
 • Är lyhörd för våra patienters totala behov och du bemöter alla med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt. 
 • Du är stabil, har lätt att anpassa dig till olika situationer och arbetar bra i team så väl som självständigt. 
 • Du trivs med att ta det ansvar och visa det engagemang som behövs för att vår verksamhet ska hålla hög kvalitet.

Om oss

Meliva är en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med primärvård, BVC och företagshälsa i fokus. Med innovativa vårdlösningar och en stark närvaro både fysiskt och digitalt, har vi ambitionen och kunskapen att bidra till utvecklingen av ett hållbart svenskt vårdsystem med patienten, kunden och vårdpersonalen i centrum.

Melivas resa i Sverige började under 2020 i samgåendet med ett flertal erfarna vårdgivare, och är redan en av landets allra största aktörer inom primärvård med omkring 90 000 listade patienter. Vi har en gedigen erfarenhet bakom oss med rötter från den finska vårdgivaren Mehiläinen, som sedan 1909 varit ledande inom sjuk- och hälsovården i vårt nordiska grannland. Mehiläinen var också tidigt drivande i digitaliseringen av vård i mobilen och datorn, en utveckling Meliva fortsätter att driva i Sverige.

Precis som Mehiläinen tar Meliva stolt arbetet vidare med livet som uppdrag. Oavsett var du möter oss har vi alltid den mänskliga omtanken i främsta rummet. Välkommen att följa med på resan

Om anställningen

Omfattning: hel tid eller deltid

Anställningsform: tillsvidare

Lön: enligt överenskommelse

Arbetsgivare: Meliva

Kontakt: Malin Zamac, tillträdande verksamhetschef

Mail: malin.zamac@meliva.se

Kontaktperson

malin zamac

malin.zamac@aroshalsocenter.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %