Sjuksköterska Meliva vårdcentral Landvetter

Västra Götalands län
Ansök senast: 2023-10-31

Sjuksköterska Meliva Landvetter

Vi är den mindre vårdcentralen med helhetsperspektiv som sätter kvalitet och patientsäkerhet i fokus. Hos oss får du engagerade kollegor, möjlighet till utveckling och en arbetsplats med närhet till naturen.

Kvalifikationer/Arbetslivserfarenhet

 • Sjuksköterska 2-3 års erfarenhet

Om jobbet

Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska i primärvård, bl.a. telefonrådgivning, mottagningsarbete och provtagning på lab. Vi försöker alltid erbjuda en varierande arbetsdag som kan innehålla både rådgivning via telefon eller chatt samt fysiska möten och bedömningar med patienter. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats. Hos oss arbetar ambitiösa och kunniga läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare och psykologer. Meliva vårdcentral Landvetter är sedan en tid tillbaka en del av Meliva, en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med ambitionen och kunskapen att bidra till utvecklingen av ett hållbart svenskt vårdsystem med patienten, kunden och vårdpersonalen i centrum.

Din roll

Du som söker är legitimerad sjuksköterska och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av telefonrådgivning. Har du arbetat på vårdcentral tidigare är det meriterande.

Din profil

 • Är sjuksköterska med en förmåga att se till både verksamheten och patienten från ett helhetsperspektiv. 
 • Har en god kommunikationsförmåga och fallenhet för att skapa goda relationer med både patienter och kollegor. 
 • Är lyhörd för våra patienters totala behov och du bemöter alla med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt. 
 • Du är stabil, har lätt att anpassa dig till olika situationer och arbetar bra i team så väl som självständigt. 
 • Trivs med att ta det ansvar och visa det engagemang som krävs på en liten enhet. 

Om oss

Meliva är en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med primärvård, BVC och företagshälsa i fokus. Med innovativa vårdlösningar och en stark närvaro både fysiskt och digitalt, har vi ambitionen och kunskapen att bidra till utvecklingen av ett hållbart svenskt vårdsystem med patienten, kunden och vårdpersonalen i centrum.

Melivas resa i Sverige började under 2020 i samgåendet med ett flertal erfarna vårdgivare, och är redan en av landets allra största aktörer inom primärvård med omkring 90 000 listade patienter. Vi har en gedigen erfarenhet bakom oss med rötter från den finska vårdgivaren Mehiläinen, som sedan 1909 varit ledande inom sjuk- och hälsovården i vårt nordiska grannland. Mehiläinen var också tidigt drivande i digitaliseringen av vård i mobilen och datorn, en utveckling Meliva fortsätter att driva i Sverige.

Precis som Mehiläinen tar Meliva stolt arbetet vidare med livet som uppdrag. Oavsett var du möter oss har vi alltid den mänskliga omtanken i främsta rummet. Välkommen att följa med på resan!

Om anställningen

Omfattning: Deltid

Anställningsform: Vikariat

Lön: Månadslön

Arbetsgivare: Meliva vårdcentral Landvetter

Kontakt: Verksamhetschef Emma Andersson

Mail: emma.andersson@meliva.se

Kontaktperson

Emma Andersson

emma.andersson@meliva.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %