Geriatriker till Kvartersakuten Matteus

Stockholms län
Ansök senast: 2023-04-22

Vi erbjuder dig

Kvartersakuten Matteus är en vårdcentral med helhetsperspektiv som sätter kvalitet och patientsäkerhet i fokus. Hos oss får du engagerade kollegor, kollektivavtal och möjlighet att jobba mitt i Vasastan (Odenplan) med närhet till kollektivtrafik, grönområden och Stockholm city. Som geriatriker eller allmänspecialist inom Melivagruppen blir du även en del av ett större nätverk av kollegor som tillsammans är med och utvecklar svensk primärvård

Kvalifikationer/Arbetslivserfarenhet

Önskvärt 2-3 års erfarenhet i din specialitet

Om jobbet

Kvartersakuten Matteus är en vårdcentral med helhetsperspektiv belägen mitt i Vasastan med närhet till både Stockholm city och kollektivtrafik. Vårdcentralen erbjuder även BVC och Fysioterapi och är sedan en tid tillbaka en del av Meliva, en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med ambitionen och kunskapen att bidra till utvecklingen av ett hållbart svenskt vårdsystem med patienten, kunden och vårdpersonalen i centrum

Din roll

I rollen som specialist hos oss består dina arbetsuppgifter huvudsakligen av mottagningsarbete med en variation av patienter inom alla ålderskategorier och sjukdomstillstånd. Som geriatriker är din mottagningsverksamhet riktad främst mot våra äldre och äldre-äldre samt hemsjukvårdspatienter. Vi arbetar med såväl planerade som akuta besök samt möjlighet till digital mottagning. Är du intresserad handledning av läkarstudenter och AT-/ST-läkare finns den möjligheten. Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, rehab-koordinator, medicinskfotsjukvårdare, fysioterapeut på mottagningen och i hemsjukvården. Du kommer att vara en viktig del i att utveckla och förbättra verksamheten.

Din profil

Vi söker dig som är: 

 • Är specialist i geriatrik med en förmåga att se till både verksamheten och patienten från ett helhetsperspektiv. 
 • Har en god kommunikationsförmåga och fallenhet för att skapa goda relationer med både patienter och kollegor. 
 • Är lyhörd för våra patienters totala behov och du bemöter alla med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt. 
 • Du är stabil, har lätt att anpassa dig till olika situationer och arbetar bra i team så väl som självständigt. 
 • Trivs med att ta det ansvar och visa det engagemang som krävs på en liten enhet. 
 • Vill utveckla vårt digitala erbjudande där vi hjälper våra patienter enligt devisen ”digitalt när det går, fysiskt när det behövs". 

 

Om oss

Meliva är en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med primärvård, BVC och företagshälsa i fokus. Med innovativa vårdlösningar och en stark närvaro både fysiskt och digitalt, har vi ambitionen och kunskapen att bidra till utvecklingen av ett hållbart svenskt vårdsystem med patienten, kunden och vårdpersonalen i centrum.

Melivas resa i Sverige började under 2020 i samgåendet med ett flertal erfarna vårdgivare, och är redan en av landets allra största aktörer inom primärvård med omkring 90 000 listade patienter. Vi har en gedigen erfarenhet bakom oss med rötter från den finska vårdgivaren Mehiläinen, som sedan 1909 varit ledande inom sjuk- och hälsovården i vårt nordiska grannland. Mehiläinen var också tidigt drivande i digitaliseringen av vård i mobilen och datorn, en utveckling Meliva fortsätter att driva i Sverige. 

Precis som Mehiläinen tar Meliva stolt arbetet vidare med livet som uppdrag. Oavsett var du möter oss har vi alltid den mänskliga omtanken i främsta rummet. Välkommen att följa med på resan!

Om anställningen

Omfattning: Deltid

Anställningsform: Tillsvidare eller visstidsanställning

Lön: Fast månads- vecko eller timlön

Arbetsgivare: Kvartersakuten Matteus

Kontakt: Bodil Björnsdotter, Verksamhetschef

Mail: bodil.bjornsdotter@meliva.se

Telefon: 08-58613337

Kontaktperson

Bodil Björnsdotter

bodil.bjornsdotter@kvam.nu

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %