Receptionist till Meliva vårdcentral Hornsberg

Stockholms län
Ansök senast: 2023-06-30

Om jobbet

Meliva Hornsberg är en mindre vårdcentral och här arbetar vi nära varandra. Vi är ett glatt och härligt gäng som trivs att jobba tillsammans. Hos oss hittar du specialistläkare i allmänmedicin, distriktssköterska, sjuksköterskor och receptionist. Mottagningen har cirka 5000 listade patienter och ligger i ett område med en ung och relativt frisk befolkning. Nöjda patienter är vår målsättning, liksom en god och trevlig arbetsmiljö med personal som trivs på arbetet.

Vi arbetar i trevliga och ljusa lokaler intill Hornsbergsstrand på Kungsholmen. Bra kommunikation, med bussar som stannar utanför dörren. Nära till tunnelbana Grön och Blå linje. I omgivningen finns ett stort utbud av restauranger och här finns möjligheter till härliga promenader vid vattnet.

Vem söker vi?

Då vår receptionist har gått på föräldraledighet söker vi nu någon som kan arbeta hel- eller deltid som receptionist hos oss med start i början av sommaren eller enligt överenskommelse och i cirka 9 månader med möjlighet till förlängning.

Den vi söker bör ha vana från tidigare receptionsarbete gärna inom sjukvården och meriterande är även vana vid att arbeta i journalsystemet Take Care. Vi önskar att du som söker arbetet är ordningsam, glad, effektiv, noggrann och strukturerad.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är: Registrera och ta betalt av patienter, tidsbokning, svara i telefon, skicka fakturor, skicka post, ta hand om inkommande och utgående remisser, allmän trivsel på mottagningen samt vara behjälplig med andra administrativa uppgifter för mottagningen och personalen.

Vi på Meliva Hornsberg arbetar nära varandra. Vi är glada, hjälps åt och är flexibla. Vi tar hand om våra patienter tillsammans. Vi har många engelsktalande patienter och därmed är både svensk- och engelskkunskaperna väldigt viktiga.

Information

Öppettiderna för mottagningen är 8-17 måndag till fredag. Arbetstiderna är enligt överenskommelse men om man önskar arbeta deltid så är det ändå från kl.08.00 och samtliga dagar vi önskar att man arbetar.

Tjänstgöringsgrad 80-100%. Lön enligt överenskommelse. Vikariat.

Om anställningen

Omfattning: Deltid / Heltid

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning / Vikariat

Lön: Enligt överenskommelse

Arbetsgivare: Meliva Hornsberg

Kontakt: Verksamhetschef Maria Rollstedt

Mail: maria.rollstedt@meliva.se

Kontaktperson

Maria Rollstedt

maria@doktorkomhem.nu

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %