Sjuksköterska eller distriktssköterska med diabeteskompetens till Ugglans vårdcentral Fredriksdal

Västra Götalands län
Ansök senast: 2023-09-30

Vi erbjuder dig en välfungerande arbetsplats där dina önskemål är viktiga för oss!

Ugglans vårdcentral Fredriksdal är en omtyckt vårdcentral med helhetsperspektiv som sätter kvalitet och patientsäkerhet i fokus. Hos oss får du engagerade kollegor, möjlighet till utveckling och en arbetsplats med närhet till kollektivtrafik. Som medarbetare inom Melivagruppen blir du även en del av ett större nätverk av kollegor som tillsammans är med och utvecklar svensk primärvård.

Kvalifikationer/Arbetslivserfarenhet

 • Distriktssköterska med relevant diabetsutbildning, gärna erfarenhet inom primärvård.


Om jobbet

Vill du jobba på en av Göteborgs mest omtycka vårdcentraler? Vi söker dig som är sjuksköterska eller distriktsköterska med diabeteskompetens, som vill ha ansvaret att driva vår diabetesmottagning men också vill ha en ssk/dskmottagning och som tycker det skulle vara spännande att vara delaktig i utvecklingen av vår digital diabetesvård som sker via vår app.

Ugglans vårdcentral Fredriksdal ligger ett stenkast från Liseberg och du tar dig lätt hit via spårvagnen som stanna precis utanför vårdcentralen. Det är drygt 9200 listade patienter och vi växer ständigt men i lagom takt. Vårt BVC, Lillugglans BVC är ett av Göteborgs största.

Hos oss arbetar ambitiös och kunnig personal och vi vill ha en teamkänsla där patienten sätts i fokus men också personalens välmående. Vi har valt att endast ha bokade besök hos oss för bästa omhändertagandet av patienten.

Ugglans vårdcentral Fredriksdal är sedan en tid tillbaka en del av Meliva, en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med ambitionen och kunskapen att bidra till utvecklingen av ett hållbart svenskt vårdsystem med patienten, kunden och vårdpersonalen i centrum.

Din roll

Du har adekvat utbildning inom diabetesvård och en del av din tjänst är att vara ansvarig för diabetesmottagningen på vårdcentralen tillsammans med våra läkare.

Det finns möjlighet att vara med och utveckla vår digitala diabetesvård som just nu är i sin linda.

I rollen som Sjuksköterska/distriktssköterska är även dina arbetsuppgifter mottagningsarbete, hembesök, telefonrådgivning, arbete i vår digitala tjänst. Vi arbetar med såväl planerade som akuta besök och vi har även möjlighet till digital mottagning. Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med samtliga professioner på mottagningen och du kommer att vara en viktig del i att utveckla och förbättra verksamheten.

Din profil

Vi söker dig som är: 

 • Är sjuksköterska eller distriktssköterska med en förmåga att se till både verksamheten och patienten från ett helhetsperspektiv. 
 • Har en god kommunikationsförmåga och fallenhet för att skapa goda relationer med både patienter och kollegor. 
 • Är lyhörd för våra patienters totala behov och du bemöter alla med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt. 
 • Du är stabil, har lätt att anpassa dig till olika situationer och arbetar bra i team så väl som självständigt. 
 • Trivs med att ta det ansvar och visa det engagemang på arbetsplatsen. 
 • Vill utveckla vårt digitala erbjudande där vi hjälper våra patienter enligt devisen ”digitalt när det går, fysiskt när det behövs". 
 • Vill vara med och utveckla vår diabetes- och sköterska/dsk mottagning tillsammans med övriga sköterskor.

Om oss

Meliva är en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med primärvård, BVC och företagshälsa i fokus. Ugglans vårdcentral Fredriksdal och Lillugglans BVC är en del av Meliva. Med innovativa vårdlösningar och en stark närvaro både fysiskt och digitalt, har vi ambitionen och kunskapen att bidra till utvecklingen av ett hållbart svenskt vårdsystem med patienten, kunden och vårdpersonalen i centrum.

Melivas resa i Sverige började under 2020 i samgåendet med ett flertal erfarna vårdgivare, och är redan en av landets allra största aktörer inom primärvård. Vi har en gedigen erfarenhet bakom oss med rötter från den finska vårdgivaren Mehiläinen, som sedan 1909 varit ledande inom sjuk- och hälsovården i vårt nordiska grannland. Mehiläinen var också tidigt drivande i digitaliseringen av vård i mobilen och datorn, en utveckling Meliva fortsätter att driva i Sverige.

Precis som Mehiläinen tar Meliva stolt arbetet vidare med livet som uppdrag. Oavsett var du möter oss har vi alltid den mänskliga omtanken i främsta rummet. Välkommen att följa med på resan

Om anställningen

Omfattning: 80-100 %

Anställningsform: Tillsvidare

Lön: Fast månadslön

Arbetsgivare: Ugglans vårdcentral Fredriksdal

Kontakt: Bitr. verksamhetschef Monica Elmestam

Mail: monica.elmestam@meliva.se

Vi gör fortlöpande intervjuer under ansökningstiden.

Kontaktperson

Maria Carlsson

maria.carlsson@meliva.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %