Barnmorska sökes till Meliva Vårdcentral Lindbacken

Uppsala län
Ansök senast: 2023-06-30

Vi erbjuder dig


Meliva öppnar i september en ny vårdcentral med barnmorskemottagning samt BVC i Lindbacken. Vill du vara med och bygga upp vår fina mottagning redan från start? Detta är en unik chans att få vara med och utforma verksamheten på bästa sätt redan från början. Du kommer att ha en erfaren kollega vid din sida och ni kommer att ha ett nära samarbete med Melivas barnmorskor på Ekeby Hälsocenter. Du kommer att inte vara ensam i din roll utan du kommer ha stöd av andra erfarna barnmorskor.

Meliva har en tydlig målsättning att vara den mest omtyckta arbetsgivaren inom hälso- och sjukvården. Detta kommer att vara en viktig del i verksamhetens utformning och stort fokus kommer att ligga på att skapa en bra arbetsmiljö för alla. Möjlighet finns att anpassa tjänsten efter dina och verksamhetens önskemål och förutsättningar. Brinner du för något särskilt område vill vi självklart ge dig möjlighet att arbeta mer med det.

Ett annat viktigt mål för Meliva är att ge patienter en säker vård med högsta möjliga kvalitet. Detta kommer att vara en tydlig strävan för verksamheten.

Intervjuer sker fortlöpande så sök redan idag om denna tjänst låter intressant för dig.


Kvalifikationer/Arbetslivserfarenhet

 • Legitimerad barnmorska

Din roll

Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete där graviditetsövervakning inklusive föräldragrupper är en central del. Preventivmedelsrådgivning, STI, gynekologisk cellprovtagning samt telefonrådgivning ingår också i det dagliga arbetet. Eftersom mottagningen kommer att vara nystartad ligger ett stort fokus på utveckling och kvalitetsarbete.

Din profil


Vi söker dig som: 

 • är legitimerad barnmorska
 • har erfarenhet från arbete inom primärvård
 • uppskattar utvecklings- och kvalitetsarbete
 • vill ha möjlighet att påverka verksamhetens utformning
 • har en god kommunikationsförmåga och fallenhet för att skapa goda relationer med både patienter och kollegor
 • är flexibel och arbetar bra i så väl team som självständigt
 • tar ansvar för att vår verksamhet ska hålla hög medicinsk kvalitet och vara den bästa arbetsplatsen för alla

Om oss

Meliva är en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med primärvård, BVC och företagshälsa i fokus. Med innovativa vårdlösningar och en stark närvaro både fysiskt och digitalt, har vi ambitionen och kunskapen att bidra till utvecklingen av ett hållbart svenskt vårdsystem med patienten, kunden och vårdpersonalen i centrum.

Melivas resa i Sverige började under 2020 i samgåendet med ett flertal erfarna vårdgivare, och är redan en av landets allra största aktörer inom primärvård med omkring 90 000 listade patienter. Vi har en gedigen erfarenhet bakom oss med rötter från den finska vårdgivaren Mehiläinen, som sedan 1909 varit ledande inom sjuk- och hälsovården i vårt nordiska grannland. Mehiläinen var också tidigt drivande i digitaliseringen av vård i mobilen och datorn, en utveckling Meliva fortsätter att driva i Sverige.

Precis som Mehiläinen tar Meliva stolt arbetet vidare med livet som uppdrag. Oavsett var du möter oss har vi alltid den mänskliga omtanken i främsta rummet. Välkommen att följa med på resan!

Om anställningen


Omfattning: enligt överenskommelse.

Anställningsform: tillsvidare eller timanställning

Lön: enligt överenskommelse

Arbetsgivare: Meliva Vårdcentral Lindbacken

Kontakt: Malin Zamac, projektledare samt blivande verksamhetschef för Meliva Vårdcentral Lindbacken

Mail: malin.zamac@meliva.se


Kontaktperson

malin zamac

malin.zamac@aroshalsocenter.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %