Leg. psykolog & organisationskonsult Pe3

Västra Götalands län
Ansök senast: 2023-06-24

Om arbetsgivaren - Pe3 Meliva

Pe3 grundades 2006 med affärsidén att vara en modern och konsultinriktad företagshälsa med erbjudande om ett kundanpassat och helhetsinriktat tjänstekoncept. Vår resa har varit framgångsrik och vi finns idag med verksamheter i Göteborg, Kungälv, Kungsbacka, Varberg, Halmstad och Uppsala. Vi har stora kunder inom såväl offentlig som privat verksamhet. Vi har idag drygt 50 fantastiska medarbetare i en organisation som präglas av hög tillit, korta beslutsvägar och mycket humor och värme. Sedan snart ett år är vi en del av Meliva, en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med primärvård, BVC och företagshälsa i fokus och som värnar om såväl kvalitet i våra leveranser, som medarbetares arbetsmiljö. Meliva har sin grund i den finska vårdkoncernen Mehiläinen som i Finland är näst störst på marknaden inom företagshälsa med ca 22 000 företagskunder. Mehiläinen har också varit pionjärer inom den digitala utvecklingen inom både företagshälsa och övrig vårdverksamhet. 

Pe3 har som del av Meliva en spännande tid framför sig där vi bland annat kommer att satsa på att få Pe3s verksamhet i övriga landet att växa. I Göteborgs-området får vi successivt mer och mer att göra och söker därför ytterligare leg. psykolog/organisationskonsult som vill vara med att bygga och utveckla vår verksamhet.

Om rollen

Som leg. psykolog/organisationskonsult kommer du att ha en nyckelroll i att leverera tjänster och skapa värde för våra kunder som finns inom både det privata och offentliga arbetslivet. Du kommer att arbeta på såväl individ, grupp och organisationsnivå och i uppdrag som kan vara av såväl stödjande, utredande som utvecklande karaktär. Det kan till exempel handla om stressrelaterade besvär, konflikter, arbetsplatsproblematik, chefs- och ledarutveckling, samt stöd och utveckling av grupper och hela organisationer. Rollen innebär att kunna ta sig an ett brett spektra av ärenden inom arbets- , ledarskaps- och organisationsområdet och på alla nivåer i våra kunders verksamheter.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och organisationskonsult och som har erfarenhet av arbete med individ-, grupp- och organisationsuppdrag inom företagshälsa eller liknande intäktsfinansierad konsultverksamhet. Du har gedigen erfarenhet av och är bekväm med att utföra insatser på alla nivåer i en organisation och har god känsla för och anpassningsförmåga till olika verksamhetskulturer.

Du behärskar svenska i tal och skrift. Vidareutbildning inom KBT eller liknande är meriterande. Goda kunskaper i engelska eller andra språk är en fördel. Körkort och tillgång till bil är en fördel men inget krav.

Som person är du ansvarsfull och självgående. Du är lyhörd och har god förmåga att möta kunders behov. Du trivs med och drivs av att arbeta resultatinriktat och har ett affärsmässigt och konsultativt förhållningssätt. Du är engagerad, positiv och bidrar till ett gott arbetsklimat och har förmåga att arbeta både i team och självständigt.


Vi erbjuder dig

Hos oss kommer du att få stor möjlighet att påverka ditt arbete och få möjlighet att vara med på en spännande tillväxtresa som en del av en växande koncern.

Annat viktigt att veta

Vi omfattas av kollektivavtal Almega/vårdföretagarna sektionen för företagshälsovård. Tjänsten är en tillsvidareanställning med flexibel tjänstgöringsgrad. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden utlöper, vänta därför inte med din ansökan.

Tillträde 2022-09-01 eller enligt överenskommelse. 

För frågor om tjänsten går bra att kontakta:

Chef psykologer & beteendevetare Malin Kesje 010-252 59 50 

malin.kesje@pe3.se

Kontaktperson

Malin Kesje

malin.kesje@pe3.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %