Allmänspecialist till våra verksamheter i Stockholm

Stockholms län
Ansök senast: 2023-11-22

Om jobbet


Är du allmänspecialist och letar efter ett nytt spännande arbete där du har möjlighet att göra skillnad?

Vi har behov på flera av våra verksamheter runt om i Stockholm och utanför, vi söker därför dig som vill jobba med oss och bli en del av Melivafamiljen! Vår vision är att vara den mest omtyckta arbetsgivaren i hälsovårdsbranschen och ha högsta kvalitet av vård – Har du hjärtat på rätt plats och vill vara med att utveckla svensk primärvård tillsammans med oss? Då söker vi just dig!

Vi tror på ett liv där arbete och privatliv kan kombineras, vi erbjuder dig därför flexibilitet både vad gäller arbetstider och arbetsplats samt kompetens- och karriärsutveckling. Är du en person som ständigt gillar att utvecklas, lära och lära ut? Då finns även möjligheten att driva och utveckla olika områden inom verksamheten.


Vi erbjuder dig


Meliva har flera vårdcentraler i Stockholm där varje verksamhet är en vårdcentral med helhetsperspektiv som sätter kvalitet och patientsäkerhet i fokus. Hos oss får du engagerade kollegor, bra villkor och möjligheten att arbeta på den verksamhet du finner intressant, nära din bostad eller kanske en bit längre bort för att testa ett nytt område. Möjligheten att kombinera olika verksamheter för mer variation och utmaning finns också. Du kommer att ha ett nära samarbete med din verksamhetschef och vidare finns även vår regionchef som har gedigen erfarenhet inom primärvården.

Som allmänspecialist inom Melivagruppen blir du även en del av ett större nätverk av kollegor som tillsammans är med och utvecklar svensk primärvård.


Kvalifikationer/Arbetslivserfarenhet

 • Leg läkare, specialist i allmänmedicin

Din roll


I rollen som allmänspecialist hos oss består dina arbetsuppgifter huvudsakligen av mottagningsarbete med en variation av patienter inom alla ålderskategorier och sjukdomstillstånd. Vi arbetar med såväl planerade som akuta besök samt möjlighet till digital mottagning. Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med samtliga professioner på mottagningen och du kommer att vara en viktig del i att kvalitetssäkra, utveckla och förbättra verksamheten.


Din profil


Vi söker dig som: 

 • Är specialist i allmänmedicin med en förmåga att se till både verksamheten och patienten från ett helhetsperspektiv. 
 • Har en god kommunikationsförmåga och fallenhet för att skapa goda relationer med både patienter och kollegor. 
 • Är lyhörd för våra patienters totala behov och du bemöter alla med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt. 
 • Du är stabil, har lätt att anpassa dig till olika situationer och arbetar bra i team såväl som självständigt. 
 • Du drivs av att ta det ansvar och visa det engagemang som krävs på mottagningen. 

Om oss


Meliva är en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden inom primärvård, specialistvård och företagshälsa. Med nytänkande och kvalitetsfokus har vi ambitionen att bidra till hållbarhet inom hälso- och sjukvård där patient och medarbetare står i centrum.

Melivas resa i Sverige började under 2020 i samgåendet med ett flertal erfarna vårdgivare, och är redan en av landets allra största aktörer inom primärvård med omkring 110 000 listade patienter. Vi har en gedigen erfarenhet bakom oss med rötter från den finska vårdgivaren Mehiläinen, som sedan 1909 varit ledande inom hälso- och sjukvård i vårt nordiska grannland. Mehiläinen var också tidigt drivande i digitaliseringen av vård i mobilen och datorn, en utveckling Meliva fortsätter att driva i Sverige.

Precis som Mehiläinen tar Meliva stolt arbetet vidare med livet som uppdrag. Oavsett var du möter oss har vi alltid den mänskliga omtanken i främsta rummet. Välkommen att följa med på resan!


Om anställningen


Omfattning: Heltid / Deltid

Anställningsform: Tillsvidare eller enligt överenskommelse

Lön: Enligt överenskommelse

Arbetsgivare: Meliva

Kontakt: Amanda Hanna, Rekryteringsansvarig

Mail: amanda.hanna@meliva.se

Kontaktperson

Amanda Hanna

amanda.hanna@meliva.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %